Gratis frakt på bestillinger over 1069 kr

HANDLE NÅ

Vanlige spørsmål og svar

Hva er dippi sin filosofi?

+

Dippi tror på strålende, sunne negler for alle. Vi mener at uansett hvem du er, hvor du bor, hva du gjør eller hva du har på deg, kan du få en rimelig, salongperfekt manikyr som får deg til å føle deg som ditt beste jeg.

Vår 13 Free-formel inkluderer ikke formaldehyd, toluen, formaldehydharpiks, kamfer, xylen, parabener, ftalater, kolofonium, etyl tosylamid, TPHP (trifenylfosfat), triclosan og er vegan & dyrevennlig.

Vår 13-frie formel inkluderer ikke formaldehyd, toluen, formaldehydharpiks, kamfer, xylen, parabener, ftalater, kolofonium, etyltosylamid, TPHP (trifenylfosfat), triclosan og den er vegansk og dyrevennlig.

Hva er dippi-systemet?

+

dippi er et system med fargede pulver og væsker som blandes for å gjøre neglene dine vakre, naturlige og lette. Du kan bruke dippi på dine egne negler eller på kunstnegler for å skape ulike stiler og farger. Det er ikke giftig, inneholder ikke 18 skadelige stoffer, er dyrevennlig og vegansk. I tillegg er det fylt med planteekstrakter, vitaminer, keratin og kalsium for å gjøre neglene dine sterke og sunne.

Er dippi et skandinavisk selskap?

+

Ja, dippi er et skandinavisk selskap. Vi har flere internasjonale lagre og samarbeidspartnere for frakt, både i Skandinavia og i Nederland. Avhengig av hvor du befinner deg, sender vi din bestilling fra det nærmeste lageret. Alle bestillinger innenfor Skandinavia sendes fra vårt lager i Göteborg, uten unntak.

Hvordan kontakter jeg dippi?

+

Du kan kontakte oss døgnet rundt via e-post på support@dippi.no

Du kan også sende direktemeldinger til oss når som helst via Instagram
@dippi.official.

Vi er stolte av å være et moderne merke med fokus på innovasjon, informasjon, stil og helsebevissthet. Vi elsker alle våre medlemmer i vårt dippi-fellesskap og streber etter å være med dere gjennom hele livet.

Hvor lang tid tar frakten?

+

For frakt innenfor Sverige bruker vi Postnord, Budbee eller en lokal budtjeneste. Alle bestillinger behandles innen 24 timer.

Leveranse til Norge, Danmark og Finland tar vanligvis 2-5 arbeidsdager og er sporbare.

For leveranser til andre land kan det ta mellom 15-25 arbeidsdager, avhengig av ditt lokale postsystem.

Kan jeg endre leveringsadressen min eller avbryte bestillingen min etter at den er gjort?

+

Dessverre kan vi ikke avbryte bestillingen din eller endre leveringsadressen din hvis pakken allerede er sendt. Vi anbefaler at du dobbeltsjekker adressen din før du fullfører bestillingen din. Hvis du ønsker å avbryte bestillingen din etter at den har blitt sendt, må du vente på leveransen og enten nekte den eller returnere pakken til oss for refusjon. Vær oppmerksom på at 139 kroner for frakt og håndtering vil bli trukket fra alle refusjoner.

Jeg har lagt inn en bestilling, men ikke mottatt noen ordrebekreftelse?

+

Vennligst sjekk først din søppelpost og forsikre deg om at du har angitt en korrekt e-postadresse. Hvis du fortsatt ikke finner noen bekreftelse, eller hvis du har angitt en feil e-postadresse, vennligst gi oss beskjed via support@dippi.no

Hva skjer hvis jeg ikke henter ut pakken min?

+

Ved uavhentet forsendelse sendes pakken tilbake til oss etter 14 dager. En ny levering belastes med 119 kroner. Ved refusjon trekkes 199 kroner av for behandlings- og returfraktkostnader. Vær oppmerksom på at dippi ikke er ansvarlig for pakker som ikke blir hentet.

Hva skjer hvis jeg oppgir en feil eller ufullstendig adresse ved bestillingen?

+

Hvis leveransen din ikke kan gjennomføres på grunn av en feil eller ufullstendig adresse, vil pakken bli returnert til vårt lager. En ny levering belastes med 119 kroner. Ved refusjon trekkes 199 kroner av for behandlings- og returfraktkostnader. Vær oppmerksom på at dippi ikke er ansvarlig for pakker som ikke blir hentet.

Tilbyr dere pengene-tilbake-garanti?

+

Vi gir deg trygghet med vår 30-dagers pengene tilbake-garanti. Hvis du ikke er helt fornøyd av noen grunn, får du tilbake hele beløpet. Din refusjon behandles innen en arbeidsdag etter at vi har mottatt produktene, forutsatt at de returneres innen 30 dager fra levering.

Hvor lang tid tar det å behandle en retur?

+

Når vi mottar dine returnerte varer, behandler vi din refusjon innen 48 timer. Vær oppmerksom på at refusjoner til bankkort vanligvis kan ta 5-10 arbeidsdager før de vises på bankkontoen din

Hva skal jeg gjøre hvis jeg har fått feil produkt?

+

Hvis du har fått feil produkt, vennligst kontakt oss på support@dippi.no med ordrenummeret ditt og navnet som ble brukt for å gjøre bestillingen. Vi vil rette feilen umiddelbart!

Hva gjør jeg hvis produktet mitt er skadet?

+

Hvis produktet ditt er skadet, kontakt oss på support@dippi.no med ordrenummeret ditt og navnet som ble brukt ved bestillingen. Vi beklager problemet og erstatter gjerne varen for deg.

Hvor angir jeg rabattkoden min?

+

Når du har valgt dine produkter og går videre til kassen, vil du se et felt hvor du kan skrive inn rabattkoden din. Vennligst skriv inn koden i feltet og klikk deretter på 'Tilämpa'. Hvis du trenger hjelp, nøl ikke med å kontakte oss via support@dippi.no

Hvorfor fungerer ikke kampanjekoden min?

+

Hvis kampanjekoden din ikke fungerer, vennligst kontakt oss via support@dippi.no så hjelper vi deg gjerne!

Hvilke betalingsmetoder aksepterer dere?

+

Vi aksepterer alle større kredittkort (Visa, Mastercard, American Express), Paypal og Klarna.

Kan jeg kombinere flere rabattkoder eller gavekortkoder på samme bestilling?

+

Vær oppmerksom på at kun én rabattkode og ett gavekort kan brukes per bestilling. Det er mulig å kombinere en rabattkode med et gavekort, men det går ikke an å bruke to rabattkoder eller to gavekort samtidig på samme bestilling.

Hvor lenge varer dippis salongperfekte system?

+

dippis salongperfekte system har en kompleks bindingsstruktur som bidrar til å forhindre at neglene dine fliser seg, misfarges, brekker og løfter seg. Ved riktig påføring kan din manikyr vare i opptil 5 uker!

Hvordan påfører jeg dippis salongperfekte system?

+

Vennligst klikk her for å navigere til våre opplæringsvideoer og se hele videoen.

Hva betyr 18-fri?

+

Hos dippi betyr vår '18-fri' formel en garanti for renhet og ytelse. Det innebærer at vi unngår 11 skadelige kjemikalier som vanligvis finnes i neglelakk, som formaldehyd og toluen.

Her er en forklaring på alle de unngåtte stoffene:

 • Toluen: Skadelig for nervesystemet og kan forårsake svimmelhet og kvalme.
 • Formaldehyd: Et kjent kreftfremkallende stoff som brukes for å styrke neglelakk.
 • Formaldehydharpiks: En derivat av formaldehyd, kjent for å forårsake dermatitt (inflammatorisk hudsykdom).
 • Kamfer: Et giftig stoff som kan forårsake kramper og misfarging av neglene.

 • Xylen: Et løsningsmiddel som kan forårsake hodepine og kvalme ved innånding.
 • Parabener: Brukes som konserveringsmidler og har blitt koblet til brystkreft.
 • Ftalater: Brukes for å gjøre neglene mindre skjøre, men kan skade lever, nyrer og reproduksjonssystem.
 • Kolofonium: Potensielt allergifremkallende og kan forårsake hudirritasjon.
 • Etyl Tosylamid: Brukes for å forlenge holdbarheten, men er forbudt i kosmetikk i Europa på grunn av dens kobling til helsefarer.
 • TPHP (Triphenylfosfat): Kan påvirke hormonregulering og reproduktiv helse.
 • Triclosan: En antibakteriell ingrediens som kan påvirke hormonbalansen og bidra til allergier.

Vi er stolte av å være 100% veganske og cruelty-free, og vi utfører ikke dyreforsøk.

Er alle dippi-produkter veganske?

+

Ja, alle våre produkter er 100% veganske.

Er alle Dippi-produktene fri for dyreforsøk?

+

Ja, vi er helt dedikerte til våre lodne venner og ville aldri teste produktene våre på dem. Vi er 100 % fri for dyreforsøk og vil alltid være det!

Jeg er gravid - kan jeg bruke Dippi-produkter?

+

Fantastisk!! Vi ønsker deg alt det beste med graviditeten din. Ja, alle våre produkter er trygge å bruke under graviditeten. Hvis du har noen bekymringer, anbefaler vi at du snakker med legen din.

Er dip-pulver det samme som akryl?

+

Selv om Dippi's salongs-perfekte sett og akryler har lignende polymerer, er de ikke det samme!

Akrylpulver krever en monomer for å aktiveres, mens vårt pulver aktiveres med glasurer, er luktfritt og krever ingen monomer. Du vil også merke at vårt pulver er finere malt enn akryl. Selv om det er tynnere, har det like mye styrke som akryl. Den tynne strukturen gjør at det føles som naturlige negler, men enda sterkere!

I motsetning til noen tradisjonelle akryler og neglelakk, inneholder ikke vårt sett noen av følgende skadelige kjemikalier:

 • MMA (Metylmetakrylat): En kjemikalie som ofte brukes i akryler og er forbudt av det amerikanske mat- og legemiddeltilsynet (FDA) fordi det anses som skadelig for mennesker.
 • TOLUEN: En giftig kjemikalie i noen akrylneglelim og lakk. Det har vist seg å forårsake problemer med respirasjonssystemet, hodepine og svimmelhet.

Er Build-lim det samme som superlim?

+

Nei, det er en vanlig misforståelse.

Metakrylatlim, som superlim og lås-tett osv., er industrielle lim.

Disse limene er ikke ment for bruk på menneskekroppen og kan inneholde farlige kjemikalier. På den annen side er etylcyanakrylatlim, som brukes i Build, av sykehuskvalitet/farmasøytisk kvalitet og er designet for bruk på menneskekroppen og porøse overflater.

Build inneholder: Etyl 2 Cyanoakrylat, Vitamin E, Kalsium Pantothenat.

Mitt lokk til væsken sitter fast - hva skal jeg gjøre?

+

Hvis lokket på væsken sitter fast anbefaler vi at du ikke bruker makt. I stedet kan du legge hele flasken, inkludert korken, i varmt vann i omtrent tre minutter. Deretter kan du bruke et håndkle for å forsiktig prøve å åpne lokket.

For å forhindre at dette skjer igjen, sørg for å unngå at væsken havner på flaskens hals og kant, da dette kan føre til at korken setter seg fast. Etter hver bruk er det også viktig å rengjøre halsen og kanten nøye med en lofri klut fuktet med aceton. Vær forsiktig så du ikke får aceton inni flasken.

Hvorfor løfter mine negler seg?

+

De viktigste årsakene til løfting er feil forberedelse eller utilstrekkelig bruk av #3 Set-væske. Akkurat som når man bygger et hus, hvis grunnlaget ikke er riktig lagt, vil konstruksjonen ikke være stabil. Derfor er negleforberedelse så viktig.

Start med å vaske hendene med en oljefri såpe og sørg for å tørke dem helt.

Negler er porøse og holder på fuktighet. Hvis de ikke er helt tørre, kan du oppleve løfting.

Skyv tilbake neglebåndene dine og sørg for å fjerne det usynlige neglebåndet fra neglesengene dine.

 1. Bruk #1 Prep for å tørke opp overskuddsolje fra negleplaten og fil neglene lett for å gi dem en grov tekstur, men sørg for å ikke gå for hardt til verks da det kan tynne ut neglesengene dine.
 2. En annen årsak kan være at du trenger å bruke mer av #3 Set-væske. Vennligst sørg for at du også påfører Set på neglens forside og kanter, da det å overse dette også kan forårsake løfting.

En annen årsak kan være at du trenger å bruke mer av #3 Set-væske. Vennligst sørg for at du også påfører Set på neglens forside og kanter, da det å overse dette også kan forårsake løfting.

Hvorfor har børsten min blitt hard?

+

Det er 2 hovedårsaker til at din Build- eller Shine-børste blir hard.

For det første, hvis Build kommer i kontakt med for mye pigmentpulver kan det gjøre at penselen blir hard. Det er derfor det er så viktig å tørke av alt overskuddspulver hver gang du dypper (før du påfører Build igjen.)

For det andre, kanskje Set væsken ikke er helt tørr. Set og Shine er formulert for å reagere sammen og gi neglene dine en hard finish. Det betyr at hvis Shine-Børsten kommer i kontakt med Set væsken på neglen, vil Set væsken også sette penselen og gjøre den hard! Vær så snill å sørge for at du alltid venter 1-2 minutter etter å ha påført Set væske, for å sikre at den er helt tørr før du påfører din Shine topplakk på neglen.

i) Hvordan fikse det:

Hvis børsten din plukker opp litt fargepigment eller kommer i kontakt med aktivereren, kan den bli hard og vanskelig å bruke. Det er derfor din Rengjør væske er der for å redde dagen! Først, fjern den berørte børsten fra flasken og tørk grundig med en lofri klut. Neste, fjern børsten fra Rengjør væsken. Tørk grundig av væsken fra trollstaven og børsten på Rengjør børsten på et papirhåndkle. Sørg for at børsten fra Rengjør væsken er helt tørr! Når den er tørr, kan du erstatte den skadede børsten med børsten fra Rengjør væsken. Sett den skadede børsten i Rengjør væsken og la den stå i flasken til en annen børste blir skadet og følg samme trinn.

Hvordan bruker jeg Clean væsken?

+

Clean-væsken er designet for å rense og gjenopprette pensler som har blitt harde etter kontakt med fargepigmenter eller aktivereren (Set). Her er trinn-for-trinn instruksjoner for å bruke Clean-væsken effektivt:

 1. Fjern den berørte børsten: Start med å forsiktig trekke ut den berørte børsten fra flasken der den ble brukt.
 2. Rengjør børsten: Bruk en lofri klut for å nøye tørke av børsten. Dette hjelper til med å fjerne alle rester av fargepigmenter eller Set-væske som har forårsaket at børsten har blitt hard.
 3. Bruk Clean-væsken: Dypp den rengjorte børsten i Clean-væsken. La børsten være i væsken et par sekunder for å oppløse og fjerne eventuelle gjenværende partikler og forherdinger.
 4. Tørk av Clean-børsten: Etter at børsten har vært i Clean-væsken, ta den ut og tørk den grundig av med et papirhåndkle. Sørg for at børsten er helt tørr for å unngå å overføre væske til andre produkter.
 5. Erstatt den skadede penselen: Hvis børsten fra produktet ditt er for skadet for videre bruk, erstatt den med børsten fra Clean-flasken. På denne måten sikrer du at ditt originale produkt kan brukes som vanlig.
 6. Oppbevaring av den skadede børsten: Legg den opprinnelig skadede børsten i Clean-væsken for at den skal fortsette å mykes opp og holdes ren. Oppbevar den her til du trenger å utføre samme prosedyre med en annen børste.

Ved å følge disse trinnene kan du effektivt gjenopprette og vedlikeholde penslene dine, noe som sikrer at de varer lenger og presterer godt ved hver bruk.

Hvorfor ser Shine-topplakken min matt ut?

+

Det er et par vanlige årsaker til at din Shine-topplakk kan se matt ut istedenfor å gi den forventede høyglansede finishen:

 1. Utilstrekkelig tørking av Set: Hvis Set-væsken ikke har tørket helt før du påfører Shine-topplakken, kan dette resultere i en matt finish. Shine-topplakken trenger en helt tørr og ren overflate for å kunne binde ordentlig og skape den glansfulle effekten.
 2. For lite Set brukt: Hvis du ikke bruker nok Set-aktivator kan det også påvirke Shine-topplakkens evne til å herde ordentlig og gi den glansfulle effekten. Set-væsken spiller en kritisk rolle i hvor godt Shine-topplakken fester seg til negleoverflaten.


Slik løser du problemet:

 1. Fil ned neglene: Start med å forsiktig file ned de berørte neglene for å jevne ut overflaten.
 2. Påfør mer Set: Påfør en generøs mengde Set på neglene for å sikre at det er nok for at Shine skal kunne feste seg ordentlig.
 3. La Set tørke helt: Før du påfører Shine igjen, er det viktig at du lar Set tørke helt. Dette kan ta noen minutter.
 4. Påfør Shine igjen: Når Set er helt tørt, påfør Shine-topplakken på nytt for å oppnå den høyglansede finishen.

Hvis du etter å ha fulgt disse trinnene fortsatt opplever problemer med å få Shine-topplakken til å se glansfull ut, nøl ikke med å kontakte kundestøtte på support@dippi.no

En neglespesialist vil da kunne tilby ytterligere hjelp og veiledning.

Kan fjerning av dip-pulver eller en acetonbasert løsning skade mine negler under fjerningsprosessen?

+

Disse produktene kan fjerne oljer fra neglene dine som, hvis de ikke behandles, kan føre til at neglene blir svake og tørre over tid.

En enkel løsning for å motvirke dette er å påføre Nourish-væske. Ved å generøst påføre Nourish på neglebåndene dine etter fjerningsprosessen kan du mildne eventuelle problemer. Ved regelmessig bruk vil neglene dine bli sterkere og sunnere enn før! Vår keratinbaserte Nourish-væske inneholder rike botaniske ingredienser som jojoba, søtmandelolje, tea tree-olje, lavendelolje samt appelsin- og sitronoljer. Disse naturlige oljene samarbeider for å mykgjøre og fukte neglebåndene dine samt gjenopprette fleksibilitet og styrke til neglen.

Husk at fjerningsprosessen bare skader neglene dine hvis du tvinger bort produktet før det er klart eller hvis du ikke fukter neglebåndene dine! Sørg derfor for å la fjerningsløsningen helt oppløse pulveret slik at ingen skraping er nødvendig. Påfør deretter Nourish-væske for å holde neglebåndene myke og fuktet og for å få neglene dine til å se sterke og sunne ut.

Tilbyr dere partnerskap eller samarbeid?

+

Ja, vi ønsker gjerne forslag til samarbeid! Vennligst kontakt vårt team for samarbeid ved å sende en e-post til Partnerships@dippi.eu. Bruk emnelinjen "Partnerships@dippi.eu" og inkluder en kort beskrivelse av hvorfor du tror et samarbeid med oss ville være vellykket. Et medlem fra vårt team vil deretter kontakte deg for å diskutere potensielle muligheter for å jobbe sammen.

Hvorfor fungerer ikke kampanjekoden min?

+

Vennligst send en e-post til wholesale@dippi.eu og oppgi informasjon om din bedrift og din forespørsel. En av våre vennlige teammedlemmer vil kontakte deg for å diskutere de mulighetene vi har til å arbeide sammen.