Gratis frakt på bestillinger over 1069 kr

HANDLE NÅ

Ekte kundeomtaler. Ekte anmeldelser.

Kits

Enkelt og profesjonelt utseende. Enkle å følge instruksjoner og vakre resultater allerede første forsøk!

@Oxana

Kits

Elsker det!! Elsker presentasjonen, fargene og at det ikke er noen lukt. Jeg har gjort min første manikyr og ser frem til å gjøre den neste!

@Kirsty

Kits

Enkel applikasjon med sterke resultater. Instruksjonene var enkle å følge. Det tar noen forsøk for å perfeksjonere teknikken. Det er mye sterkere enn gel lakk og krever ingen UV-lys.

@Jenny

Kits

Prøvde å finne et snillere alternativ til gel og akryl. Siden jeg har opplæring i akryl, har jeg en forståelse for hvordan man forbereder en negl osv., men brosjyren som fulgte med settet er så godt sammensatt. Jeg er så fornøyd med det endelige resultatet.

@Sunni

Kits

Kjøp dette settet, du vil ikke angre! Jeg var skeptisk til å kjøpe et hjemme-neglesett siden jeg ikke hadde gjort det før, trodde ikke jeg kunne få samme resultat som å gå til en neglesalong, og jeg er ikke den mest kreative personen. Men GLAMRDiP er helt fantastisk!

@Lindsay

Kits

Dette settet er perfekt! Jeg elsker at du kan velge dine farger og at du har alt du trenger i én enkelt boks.

@Lucy

Kits

Fantastisk enkelt sett. Mitt første forsøk ble vakkert. Guiden var veldig godt forklart. Jeg elsker dette produktet og kommer til å kjøpe flere farger.

@Lisa

Kits

Så enkelt! "Shine" gjør det superblankt, kan håndtere stor slitasje.

@Serina

Kits

Fantastisk produkt og fantastisk kundeservice! Veldig lett å bruke, enkle instruksjoner å følge. Elsker min dip-opplevelse!

@Sophit

Kits

Mye bedre enn gel og akryl. Jeg er så glad for at jeg byttet til GLAMRDIP fra gel og akryl. Jeg elsker hvor enkelt det er å bruke, de er så holdbare og varer evig.

@Megan

Kits

Jeg elsker virkelig dette settet! Fargene er fantastiske, og det er overraskende enklere enn du tror å gjøre det selv (ja, selv når du dypper din dominerende hånd med den ikke-dominante hånden). Jeg har brukt det 3 ganger nå og jeg kan allerede merke forbedringen i mine ferdigheter! Jeg kan se at dette kommer til å bli veldig avhengighetsskapende!

@Kiera

Kits

Elsker det! Salongkvalitet negler hjemme. Enkelt å påføre (selv for en skjelven person som meg)

@Lauren

Kits

For et produkt! Jeg har alltid ønsket å få neglene mine fikset for å føle meg litt "glamorøs", men å gå til en salong var for komplisert, og jeg hadde ikke tid med to barn, og dessuten er prisene nå helt absurde. Dette produktet er så enkelt å bruke, selvfølgelig trenger jeg litt øvelse for å få det jevnere, men over tid er jeg sikker på at jeg vil klare det. Jeg har allerede anbefalt dette til venner og familie som har hengt seg på.

@Courtney

Kits

Jeg er glad for at jeg gjorde kjøpet. Les instruksjonene, les dem igjen, og les dem når du går gjennom prosessen. Med så mange trinn er det lett i begynnelsen å gjøre en feil som kan bety at du ikke får det resultatet du forventer. Stol på prosessen og vær ikke redd for å file overflaten jevn før du påfører det andre "Set"-laget. Stol på prosessen, den er ikke ferdig før du har påført 2 lag med "Shine". Jeg er ikke vant til manikyrerte negler så jeg er ganske hard med dem (hagearbeid, rengjøring).

@Stephanie

Kits

Besatt av dette produktet!! Veldig lett å bruke, selv for noen som vanligvis ikke gjør sine egne negler! Det ferdige resultatet ble sååå bra for første gang!!! Jo mer øvelse desto bedre vil jeg bli! Absolutt anbefalt 😍

@Taylor-Jayne

Kits

Fantastisk produkt! Jeg er så fornøyd med startpakken! Instruksjonene var så enkle å følge, og fargene jeg fikk er jeg så fornøyd med! Anbefaler til alle mine venner!

@Rachael

Kits

CONVERTERT - Jeg vil aldri betale for neglesalong IGJEN. Jeg kjøpte Dip Perfect Kit, skeptisk til om det ville være så enkelt som annonsene viser samtidig som det oppnås en profesjonell finish. Det er enkelt, og jeg er OVERBEVIST. Det ble levert raskt og godt pakket. Det kom med en tydelig og lett å følge instruksjonsbok. Eventuelle problemer jeg hadde med min søknad ble dekket i bokens bakside. Fjerningen var enkel. Mine negler ser fantastiske ut og har ikke samme skader som jeg har opplevd på en salong. Ingen boring nødvendig. Jeg har bestilt flere farger for å legge til min samling. Dette systemet er bomben.

@Stacey

Kits

Dette er mitt andre forsøk med Dippi, og jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt systemet tidligere. Jeg pleier å søle når jeg maler mine negler fordi jeg er litt skjelven, men jeg tror Dippi er veldig tilgivende, selv når du bruker mørke farger! Jeg har gjort settene på mine naturlige negler begge gangene og har påført gel-tips på mine pekefingre siden de er mye kortere enn mine andre negler. Mitt første forsøk holdt i to uker før det begynte å flasse og løsne! Jeg var overrasket over å se at mine negler var sterke og sunne under. Hvis du kjøper, anbefaler jeg at du beholder det klare pulveret fordi det har mange bruksområder!

@Teresita

Kits

Elsker å bruke dette produktet. Det har tatt meg noen forsøk å få riktig tykkelse på væsken, og de ser fantastiske ut. Har ikke støtt på noen problemer så langt. Oljen er bra å bruke etter at du har fjernet produktet for å gjenopprette eventuell tørrhet. De er lettere å fjerne enn å bruke geler, noe som er veldig verdsatt.

@Hannah

Kits

Fantastiske resultater selv for uerfarne. Virkelig fornøyd med resultatene. Jeg gjorde så mange feil med mitt første forsøk, men overraskende ser de fortsatt ganske bra ut! Jeg kjøpte settet etter å ha sett så mange annonser på Instagram. Settet kommer med detaljerte instruksjoner. Jeg påførte for mye base her og der og la ikke på laget så bra, min glow-børste ble også hard fordi jeg ikke ventet på at forseglingen skulle tørke ordentlig. Ser frem til å bli bedre, men selv med mine veldig amatørferdigheter er jeg fortsatt ganske fornøyd!

@Asha

Kits

Super enkelt å bruke, profesjonelt resultat. Jeg ble ikke i det hele tatt overrasket over hvor enkelt det er å bruke! Mine negler ser fantastiske ut, jeg kan knapt vente med å gjøre dem igjen, og det har bare gått en uke!! Fantastisk produkt, takk!!

@Janine

Kits

Allergi mot gel neglelakk er redningen!! Jeg tok mot til meg og kjøpte et sett fordi min allergi mot gel neglelakk nå er offisiell, og da jeg hadde mitt første forsøk var jeg fortsatt litt bekymret for at jeg skulle få allergiske reaksjoner igjen. Men, LYKKE!!! Jeg er bare så forelsket i det og må virkelig holde meg fra å kjøpe hver tilgjengelig farge nå.

@Amy

Kits

Aldri tilbake til salongen igjen! Dette er akkurat hva jeg ønsket meg fra et hjemme-sett. Jeg har bare gjort neglene mine en gang med dette, men det har gått to uker, og mine negler er fortsatt perfekte - det er lett å bruke, og jeg elsker at du ikke trenger en lampe for å fullføre dem. Vil definitivt bruke dette som mitt nye neglesett fremover.

@Laura

Kits

Så glad for at jeg turte. Jeg hadde aldri hatt en salongsmanikyr før og hadde bare brukt neglelakk hjemme, så jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente. Så glad for at jeg turte, jeg elsker mine nye negler, de føles beskyttet og kan vokse nå under dem. Jeg er 4 dager inn, og de ser like bra ut som dag én! Fornøyd kunde.

@Caroline

Kits

Helt magisk! Alt med dette settet er fantastisk, fra start til slutt! Fantastiske farger, enkelt å bruke systemet og instruksjonene, utrolig langvarige resultater, og prisen er utrolig! Ha det så bra salonger, vil ikke savne dere.

@Tabitha

Kits

Vil aldri se tilbake. Så imponert! Jeg vil aldri gå til en salong igjen.

@Jessica

Kits

Jeg har for øyeblikket på meg Lace og har 15 andre farger klare. Jeg gjorde min søsters negler forrige uke, og de holder fortsatt bra. Jeg brukte bare klar lakk over de firkantede toppene på grunn av jobben hennes. Samlet sett synes jeg produktene er fantastiske, og jeg er så glad for å være med på denne trenden! Vil bestille enda flere produkter neste lønningsdag! Fakta!!!

@Kirsty

Färger

En fantastisk, dristig blå farge enten alene eller i kombinasjon med andre farger. (Bildet viser Saga og Spel sammen - en av mine favorittmanikyrer!)

@Heidi

Färger

Å oppdage Dippi har helt endret mitt neglespill! Det som først trakk meg til dem var deres veganske og dyrevennlige verdier, men det som fikk meg til å fortsette å komme tilbake var deres forfriskende og ekstraordinære kundeservice. Fra det øyeblikket jeg kontaktet dem, følte jeg meg som en verdsatt kunde. Ikke å snakke om deres "ingen-nasties" formel som virker som magi på mine negler. Mine manikyrer varer lenger, og mine naturlige negler har aldri sett sunnere ut.

@Chanelle

Färger

Jeg bestemte meg nylig for å prøve å gjøre mine negler hjemme, og det var da jeg oppdaget Dippi. Sammenlignet med mine tidligere erfaringer, var å bruke Dippi en game-changer. Det varte lenger enn noe annet neglelakk jeg har prøvd hjemme. Ikke mer avskalling etter bare noen få dager! Dessuten inkluderer deres kit alt jeg trenger, noe som gjør hele prosessen så mye enklere og morsommere.

@Edwina

Färger

Utrolig! Jeg er FORELSKET! En perfekt kremet pastellnude rosa, skimmeret er så magisk. Det er rent, det føles sexy, og vil passe til alt! Jeg kan ikke få nok av Dippi. Og bedre kundeservice enn du finner noe annet sted!!!

@Bonnie

Kits

Game changer för denna upptagna mamma!! Super nöjd med Dippi!! Jag njöt av det goda livet att få salongmanis/pedis i årtionden... men sedan blev jag mamma och tiden finns inte längre (åtminstone inte under salongstimmar!!) så jag har letat efter något jag kan göra hemma på min egen tid utan att offra salongkvalitetsresultat. Jag har precis gjort min andra hemma-dipp och är mycket nöjd med produkterna och resultaten, och även om jag var nöjd med mitt första försök, skulle jag säga att jag förbättrade mig ännu mer den här gången!!

@Sarah

Kits

Enklaste produkten att använda. Jag har aldrig använt något liknande förut men det här är så superenkelt att det har fått mig att börja en nagelteknikkurs!! Jag är så nöjd med mina naglar att jag visar alla och jag gör allas naglar 💅 tack!!

@Ruby

Kits

Nagelsalong i en låda. Prata om en nagelsalong i en låda! Jag kunde inte vara gladare med de här produkterna. Jag älskar att kunna spara pengar och göra mina naglar i bekvämligheten av mitt eget hem.

@Mima

Färger

Første gang jeg bruker dipppulver og Dippi. Så imponert! Fargen var litt blekere enn de offisielle håndfotografiene, men veldig lik andre anmeldelsesfotografier.

@Karen

Kits

Game changer! Dette er en absolutt game changer. Jeg har prøvd alt, fra akryl til BIAB, men kunne aldri få de resultatene jeg ønsket. Dippi er så enkelt og gøy å påføre, selv for noen som har null talent og tålmodighet når det gjelder å gjøre sine negler. Det er ikke en overdrivelse når jeg sier at mine negler ser ut som om jeg hadde dem gjort på en salong, og jeg elsker hvor lenge min mani varer.

@Małgorzata

Kits

Dippi VIL IKKE skuffe deg! Jeg elsker det absolutt! Det er superenkelt, og det ser bra ut! Jeg kommer aldri tilbake til å bruke $$$ på et nytt sett på overprisede salonger. Dippi er min nye 'GÅ-TIL'. Jeg ville definitivt anbefale dette produktet! 10/10 opplevelse

@Georgina

Färger

Superfin blek lilla farge, en av mine favoritter. Mye finere enn jeg forventet. Gleder meg til å bære den om sommeren når jeg er solbrun!

@Eloise

Färger

En slik fantastisk farge som fanger øyet, min venn på jobben la merke til den med en gang og spurte hvilket produkt jeg brukte. Elsker Dippi endelig har jeg funnet et produkt som beskytter mine negler og holder seg frisk som en ny manikyr kan ikke vente med å prøve mine andre farger

@Michele

Färger

Denne fargen er nydelig og rik. En fantastisk høstfarge.

@Hannah

Färger

Färgen är så söt och feminin. Jag använde denna färg vid mitt första försök med Salong-perfekt dippi kit, och de ser perfekta ut. Denna färg skulle se fantastisk ut som en fransk tipp-manikyr också.

@Pascale

Färger

Levde absolutt opp til hypen! Helt fantastisk farge. Så glitrende, skimrende og fantastisk blå tone. Første gang jeg bruker dette produktet, og det kunne ikke være enklere. Så fornøyd med alt :-)

@Laelle

Färger

Underbar farge og en av mine favoritter! Jeg pleier ikke å ha grønt på mine negler, men dette er en vakker mørkegrønn farge, perfekt for vintermånedene!

@Lillian

Färger

Nydelig farge. Litt dypere og rosa enn den ser ut på produktbildene. For meg ser den ut som en ekte sukkerspinnrosa. Nok diskret til å bære på kontoret. Elsker den.

@Aleksia

Färger

Vakker. Elsker det klare, må bestille mer. Ønsker det kom i en større boks. Det er virkelig fint bare for å gjøre en enkel Mani. Ser virkelig naturlig ut.

@Brydie

Färger

Elsker denne fargen. Nydelig farge, en av mine favoritter.

@Sarah

Färger

Beste DIY-neglesettet. Elsker virkelig Dippi-settet. Anbefaler sterkt å investere i det. Det vil endre ditt neglespill. Høykvalitetsprodukter.

@Melody

Färger

Jeg elsker Dippi. Å bruke produktet hindrer meg fra å bite på neglene og forhindrer at neglene blir skadet når jeg vasker opp og gjør daglige aktiviteter. Denne fargen er mer ferskenrød enn jeg hadde forventet, men fortsatt fin.

@Jocelyn

Färger

Fantastisk farge, så holdbar! Denne fargen passer perfekt til min hudtone, og den har vart lenger enn noe vanlig neglelakk jeg noensin har brukt. Min manikyr ser fortsatt fantastisk ut etter 11 dager! Jeg er så fornøyd!

@Averil

Färger

En vakker høstfarge! Det er en veldig fantastisk farge!! Så trendy for denne høsten og vinteren! Jeg elsker kvaliteten og hvor enkelt det er å bruke den!! 100% anbefalt!!

@Holly

Färger

Jeg er glad for at du syntes settet var enkelt å bruke! Den myke, blekrosa nyansen av 'Polkagris' lyder elegant og nøytral, perfekt for en klassisk look.

@Hayat

Färger

Fantastisk. Jeg gjorde nettopp mitt første sett med fargen Flower Child, og jeg må si at jeg aldri kommer til å gå til en salong igjen! Dippi-produktene er fantastiske og av høy kvalitet!

@Casey

Färger

Elsker Salong-perfekt Dippi-settet fordi det ikke gir meg en reaksjon som jeg hadde utviklet en allergi mot tradisjonelle gel/akrylsystemer. Jeg klarte å få til en ganske anstendig fransk tipp på mitt første forsøk, men var ikke fornøyd med det nøytrale jeg hadde, så blandet Good Morning med Persuasion for å varme det litt opp. Jeg hadde tidligere forsøkt en fransk tipp med Milky Way men foretrekker resultatene med Pillow Talk.

@Heather

Färger

Dippi... Superenkelt. Utmerkede resultater spesielt for min første gang. Elsker, Elsker, Elsker. Dippi så enkelt å bruke. Super rask tørketid. Elsker Moon Magic med litt glitter som jeg allerede hadde. Fungeret perfekt. Elsker min nye neglerutine.

@Tracy

Färger

Galskap vakker. Den blir ikke for ujevn, noe som er perfekt for glitrende negler, og bildene gjør virkelig ikke denne fargen rettferdighet. Definitivt et must hvis du elsker glitrende negler.

@Sophie

Färger

Løp, ikke gå, til kassen. Jeg vet ikke engang hva jeg kan si om Illusjonen som i det hele tatt ville komme nær å forklare hvor fantastisk den er. Bare kjøp den. Nå. LØP LØP LØP!!!

@Amy

Kits

Enkelt og profesjonelt utseende. Enkle å følge instruksjoner og vakre resultater allerede første forsøk!

@Oxana

Kits

Elsker det!! Elsker presentasjonen, fargene og at det ikke er noen lukt. Jeg har gjort min første manikyr og ser frem til å gjøre den neste!

@Kirsty

Kits

Enkel applikasjon med sterke resultater. Instruksjonene var enkle å følge. Det tar noen forsøk for å perfeksjonere teknikken. Det er mye sterkere enn gel lakk og krever ingen UV-lys.

@Jenny

Kits

Prøvde å finne et snillere alternativ til gel og akryl. Siden jeg har opplæring i akryl, har jeg en forståelse for hvordan man forbereder en negl osv., men brosjyren som fulgte med settet er så godt sammensatt. Jeg er så fornøyd med det endelige resultatet.

@Sunni

Kits

Kjøp dette settet, du vil ikke angre! Jeg var skeptisk til å kjøpe et hjemme-neglesett siden jeg ikke hadde gjort det før, trodde ikke jeg kunne få samme resultat som å gå til en neglesalong, og jeg er ikke den mest kreative personen. Men GLAMRDiP er helt fantastisk!

@Lindsay

Kits

Dette settet er perfekt! Jeg elsker at du kan velge dine farger og at du har alt du trenger i én enkelt boks.

@Lucy

Kits

Fantastisk enkelt sett. Mitt første forsøk ble vakkert. Guiden var veldig godt forklart. Jeg elsker dette produktet og kommer til å kjøpe flere farger.

@Lisa

Kits

Så enkelt! "Shine" gjør det superblankt, kan håndtere stor slitasje.

@Serina

Kits

Fantastisk produkt og fantastisk kundeservice! Veldig lett å bruke, enkle instruksjoner å følge. Elsker min dip-opplevelse!

@Sophit

Kits

Mye bedre enn gel og akryl. Jeg er så glad for at jeg byttet til GLAMRDIP fra gel og akryl. Jeg elsker hvor enkelt det er å bruke, de er så holdbare og varer evig.

@Megan

Kits

Jeg elsker virkelig dette settet! Fargene er fantastiske, og det er overraskende enklere enn du tror å gjøre det selv (ja, selv når du dypper din dominerende hånd med den ikke-dominante hånden). Jeg har brukt det 3 ganger nå og jeg kan allerede merke forbedringen i mine ferdigheter! Jeg kan se at dette kommer til å bli veldig avhengighetsskapende!

@Kiera

Kits

Elsker det! Salongkvalitet negler hjemme. Enkelt å påføre (selv for en skjelven person som meg)

@Lauren

Kits

For et produkt! Jeg har alltid ønsket å få neglene mine fikset for å føle meg litt "glamorøs", men å gå til en salong var for komplisert, og jeg hadde ikke tid med to barn, og dessuten er prisene nå helt absurde. Dette produktet er så enkelt å bruke, selvfølgelig trenger jeg litt øvelse for å få det jevnere, men over tid er jeg sikker på at jeg vil klare det. Jeg har allerede anbefalt dette til venner og familie som har hengt seg på.

@Courtney

Kits

Jeg er glad for at jeg gjorde kjøpet. Les instruksjonene, les dem igjen, og les dem når du går gjennom prosessen. Med så mange trinn er det lett i begynnelsen å gjøre en feil som kan bety at du ikke får det resultatet du forventer. Stol på prosessen og vær ikke redd for å file overflaten jevn før du påfører det andre "Set"-laget. Stol på prosessen, den er ikke ferdig før du har påført 2 lag med "Shine". Jeg er ikke vant til manikyrerte negler så jeg er ganske hard med dem (hagearbeid, rengjøring).

@Stephanie

Kits

Besatt av dette produktet!! Veldig lett å bruke, selv for noen som vanligvis ikke gjør sine egne negler! Det ferdige resultatet ble sååå bra for første gang!!! Jo mer øvelse desto bedre vil jeg bli! Absolutt anbefalt 😍

@Taylor-Jayne

Kits

Fantastisk produkt! Jeg er så fornøyd med startpakken! Instruksjonene var så enkle å følge, og fargene jeg fikk er jeg så fornøyd med! Anbefaler til alle mine venner!

@Rachael

Kits

CONVERTERT - Jeg vil aldri betale for neglesalong IGJEN. Jeg kjøpte Dip Perfect Kit, skeptisk til om det ville være så enkelt som annonsene viser samtidig som det oppnås en profesjonell finish. Det er enkelt, og jeg er OVERBEVIST. Det ble levert raskt og godt pakket. Det kom med en tydelig og lett å følge instruksjonsbok. Eventuelle problemer jeg hadde med min søknad ble dekket i bokens bakside. Fjerningen var enkel. Mine negler ser fantastiske ut og har ikke samme skader som jeg har opplevd på en salong. Ingen boring nødvendig. Jeg har bestilt flere farger for å legge til min samling. Dette systemet er bomben.

@Stacey

Kits

Dette er mitt andre forsøk med Dippi, og jeg skulle ønske jeg hadde kjøpt systemet tidligere. Jeg pleier å søle når jeg maler mine negler fordi jeg er litt skjelven, men jeg tror Dippi er veldig tilgivende, selv når du bruker mørke farger! Jeg har gjort settene på mine naturlige negler begge gangene og har påført gel-tips på mine pekefingre siden de er mye kortere enn mine andre negler. Mitt første forsøk holdt i to uker før det begynte å flasse og løsne! Jeg var overrasket over å se at mine negler var sterke og sunne under. Hvis du kjøper, anbefaler jeg at du beholder det klare pulveret fordi det har mange bruksområder!

@Teresita

Kits

Elsker å bruke dette produktet. Det har tatt meg noen forsøk å få riktig tykkelse på væsken, og de ser fantastiske ut. Har ikke støtt på noen problemer så langt. Oljen er bra å bruke etter at du har fjernet produktet for å gjenopprette eventuell tørrhet. De er lettere å fjerne enn å bruke geler, noe som er veldig verdsatt.

@Hannah

Kits

Fantastiske resultater selv for uerfarne. Virkelig fornøyd med resultatene. Jeg gjorde så mange feil med mitt første forsøk, men overraskende ser de fortsatt ganske bra ut! Jeg kjøpte settet etter å ha sett så mange annonser på Instagram. Settet kommer med detaljerte instruksjoner. Jeg påførte for mye base her og der og la ikke på laget så bra, min glow-børste ble også hard fordi jeg ikke ventet på at forseglingen skulle tørke ordentlig. Ser frem til å bli bedre, men selv med mine veldig amatørferdigheter er jeg fortsatt ganske fornøyd!

@Asha

Kits

Super enkelt å bruke, profesjonelt resultat. Jeg ble ikke i det hele tatt overrasket over hvor enkelt det er å bruke! Mine negler ser fantastiske ut, jeg kan knapt vente med å gjøre dem igjen, og det har bare gått en uke!! Fantastisk produkt, takk!!

@Janine

Kits

Allergi mot gel neglelakk er redningen!! Jeg tok mot til meg og kjøpte et sett fordi min allergi mot gel neglelakk nå er offisiell, og da jeg hadde mitt første forsøk var jeg fortsatt litt bekymret for at jeg skulle få allergiske reaksjoner igjen. Men, LYKKE!!! Jeg er bare så forelsket i det og må virkelig holde meg fra å kjøpe hver tilgjengelig farge nå.

@Amy

Kits

Aldri tilbake til salongen igjen! Dette er akkurat hva jeg ønsket meg fra et hjemme-sett. Jeg har bare gjort neglene mine en gang med dette, men det har gått to uker, og mine negler er fortsatt perfekte - det er lett å bruke, og jeg elsker at du ikke trenger en lampe for å fullføre dem. Vil definitivt bruke dette som mitt nye neglesett fremover.

@Laura

Kits

Så glad for at jeg turte. Jeg hadde aldri hatt en salongsmanikyr før og hadde bare brukt neglelakk hjemme, så jeg visste ikke helt hva jeg kunne forvente. Så glad for at jeg turte, jeg elsker mine nye negler, de føles beskyttet og kan vokse nå under dem. Jeg er 4 dager inn, og de ser like bra ut som dag én! Fornøyd kunde.

@Caroline

Kits

Helt magisk! Alt med dette settet er fantastisk, fra start til slutt! Fantastiske farger, enkelt å bruke systemet og instruksjonene, utrolig langvarige resultater, og prisen er utrolig! Ha det så bra salonger, vil ikke savne dere.

@Tabitha

Kits

Vil aldri se tilbake. Så imponert! Jeg vil aldri gå til en salong igjen.

@Jessica

Kits

Jeg har for øyeblikket på meg Lace og har 15 andre farger klare. Jeg gjorde min søsters negler forrige uke, og de holder fortsatt bra. Jeg brukte bare klar lakk over de firkantede toppene på grunn av jobben hennes. Samlet sett synes jeg produktene er fantastiske, og jeg er så glad for å være med på denne trenden! Vil bestille enda flere produkter neste lønningsdag! Fakta!!!

@Kirsty

Kits

Game changer för denna upptagna mamma!! Super nöjd med Dippi!! Jag njöt av det goda livet att få salongmanis/pedis i årtionden... men sedan blev jag mamma och tiden finns inte längre (åtminstone inte under salongstimmar!!) så jag har letat efter något jag kan göra hemma på min egen tid utan att offra salongkvalitetsresultat. Jag har precis gjort min andra hemma-dipp och är mycket nöjd med produkterna och resultaten, och även om jag var nöjd med mitt första försök, skulle jag säga att jag förbättrade mig ännu mer den här gången!!

@Sarah

Kits

Enklaste produkten att använda. Jag har aldrig använt något liknande förut men det här är så superenkelt att det har fått mig att börja en nagelteknikkurs!! Jag är så nöjd med mina naglar att jag visar alla och jag gör allas naglar 💅 tack!!

@Ruby

Kits

Nagelsalong i en låda. Prata om en nagelsalong i en låda! Jag kunde inte vara gladare med de här produkterna. Jag älskar att kunna spara pengar och göra mina naglar i bekvämligheten av mitt eget hem.

@Mima

Kits

Game changer! Dette er en absolutt game changer. Jeg har prøvd alt, fra akryl til BIAB, men kunne aldri få de resultatene jeg ønsket. Dippi er så enkelt og gøy å påføre, selv for noen som har null talent og tålmodighet når det gjelder å gjøre sine negler. Det er ikke en overdrivelse når jeg sier at mine negler ser ut som om jeg hadde dem gjort på en salong, og jeg elsker hvor lenge min mani varer.

@Małgorzata

Kits

Dippi VIL IKKE skuffe deg! Jeg elsker det absolutt! Det er superenkelt, og det ser bra ut! Jeg kommer aldri tilbake til å bruke $$$ på et nytt sett på overprisede salonger. Dippi er min nye 'GÅ-TIL'. Jeg ville definitivt anbefale dette produktet! 10/10 opplevelse

@Georgina

Färger

En fantastisk, dristig blå farge enten alene eller i kombinasjon med andre farger. (Bildet viser Saga og Spel sammen - en av mine favorittmanikyrer!)

@Heidi

Färger

Å oppdage Dippi har helt endret mitt neglespill! Det som først trakk meg til dem var deres veganske og dyrevennlige verdier, men det som fikk meg til å fortsette å komme tilbake var deres forfriskende og ekstraordinære kundeservice. Fra det øyeblikket jeg kontaktet dem, følte jeg meg som en verdsatt kunde. Ikke å snakke om deres "ingen-nasties" formel som virker som magi på mine negler. Mine manikyrer varer lenger, og mine naturlige negler har aldri sett sunnere ut.

@Chanelle

Färger

Jeg bestemte meg nylig for å prøve å gjøre mine negler hjemme, og det var da jeg oppdaget Dippi. Sammenlignet med mine tidligere erfaringer, var å bruke Dippi en game-changer. Det varte lenger enn noe annet neglelakk jeg har prøvd hjemme. Ikke mer avskalling etter bare noen få dager! Dessuten inkluderer deres kit alt jeg trenger, noe som gjør hele prosessen så mye enklere og morsommere.

@Edwina

Färger

Utrolig! Jeg er FORELSKET! En perfekt kremet pastellnude rosa, skimmeret er så magisk. Det er rent, det føles sexy, og vil passe til alt! Jeg kan ikke få nok av Dippi. Og bedre kundeservice enn du finner noe annet sted!!!

@Bonnie

Färger

Første gang jeg bruker dipppulver og Dippi. Så imponert! Fargen var litt blekere enn de offisielle håndfotografiene, men veldig lik andre anmeldelsesfotografier.

@Karen

Färger

Superfin blek lilla farge, en av mine favoritter. Mye finere enn jeg forventet. Gleder meg til å bære den om sommeren når jeg er solbrun!

@Eloise

Färger

En slik fantastisk farge som fanger øyet, min venn på jobben la merke til den med en gang og spurte hvilket produkt jeg brukte. Elsker Dippi endelig har jeg funnet et produkt som beskytter mine negler og holder seg frisk som en ny manikyr kan ikke vente med å prøve mine andre farger

@Michele

Färger

Denne fargen er nydelig og rik. En fantastisk høstfarge.

@Hannah

Färger

Färgen är så söt och feminin. Jag använde denna färg vid mitt första försök med Salong-perfekt dippi kit, och de ser perfekta ut. Denna färg skulle se fantastisk ut som en fransk tipp-manikyr också.

@Pascale

Färger

Levde absolutt opp til hypen! Helt fantastisk farge. Så glitrende, skimrende og fantastisk blå tone. Første gang jeg bruker dette produktet, og det kunne ikke være enklere. Så fornøyd med alt :-)

@Laelle

Färger

Underbar farge og en av mine favoritter! Jeg pleier ikke å ha grønt på mine negler, men dette er en vakker mørkegrønn farge, perfekt for vintermånedene!

@Lillian

Färger

Nydelig farge. Litt dypere og rosa enn den ser ut på produktbildene. For meg ser den ut som en ekte sukkerspinnrosa. Nok diskret til å bære på kontoret. Elsker den.

@Aleksia

Färger

Vakker. Elsker det klare, må bestille mer. Ønsker det kom i en større boks. Det er virkelig fint bare for å gjøre en enkel Mani. Ser virkelig naturlig ut.

@Brydie

Färger

Elsker denne fargen. Nydelig farge, en av mine favoritter.

@Sarah

Färger

Beste DIY-neglesettet. Elsker virkelig Dippi-settet. Anbefaler sterkt å investere i det. Det vil endre ditt neglespill. Høykvalitetsprodukter.

@Melody

Färger

Jeg elsker Dippi. Å bruke produktet hindrer meg fra å bite på neglene og forhindrer at neglene blir skadet når jeg vasker opp og gjør daglige aktiviteter. Denne fargen er mer ferskenrød enn jeg hadde forventet, men fortsatt fin.

@Jocelyn

Färger

Fantastisk farge, så holdbar! Denne fargen passer perfekt til min hudtone, og den har vart lenger enn noe vanlig neglelakk jeg noensin har brukt. Min manikyr ser fortsatt fantastisk ut etter 11 dager! Jeg er så fornøyd!

@Averil

Färger

En vakker høstfarge! Det er en veldig fantastisk farge!! Så trendy for denne høsten og vinteren! Jeg elsker kvaliteten og hvor enkelt det er å bruke den!! 100% anbefalt!!

@Holly

Färger

Jeg er glad for at du syntes settet var enkelt å bruke! Den myke, blekrosa nyansen av 'Polkagris' lyder elegant og nøytral, perfekt for en klassisk look.

@Hayat

Färger

Fantastisk. Jeg gjorde nettopp mitt første sett med fargen Flower Child, og jeg må si at jeg aldri kommer til å gå til en salong igjen! Dippi-produktene er fantastiske og av høy kvalitet!

@Casey

Färger

Elsker Salong-perfekt Dippi-settet fordi det ikke gir meg en reaksjon som jeg hadde utviklet en allergi mot tradisjonelle gel/akrylsystemer. Jeg klarte å få til en ganske anstendig fransk tipp på mitt første forsøk, men var ikke fornøyd med det nøytrale jeg hadde, så blandet Good Morning med Persuasion for å varme det litt opp. Jeg hadde tidligere forsøkt en fransk tipp med Milky Way men foretrekker resultatene med Pillow Talk.

@Heather

Färger

Dippi... Superenkelt. Utmerkede resultater spesielt for min første gang. Elsker, Elsker, Elsker. Dippi så enkelt å bruke. Super rask tørketid. Elsker Moon Magic med litt glitter som jeg allerede hadde. Fungeret perfekt. Elsker min nye neglerutine.

@Tracy

Färger

Galskap vakker. Den blir ikke for ujevn, noe som er perfekt for glitrende negler, og bildene gjør virkelig ikke denne fargen rettferdighet. Definitivt et must hvis du elsker glitrende negler.

@Sophie

Färger

Løp, ikke gå, til kassen. Jeg vet ikke engang hva jeg kan si om Illusjonen som i det hele tatt ville komme nær å forklare hvor fantastisk den er. Bare kjøp den. Nå. LØP LØP LØP!!!

@Amy

"

Ett Kit, Tusen Komplimanger

"